3
Fudbal

GREŠKE U DEFANZIVI KOŠTALE ORLOVE: Poraz reprezentacije na startu Lige nacija(VIDEO)

Objavljeno: 03.09.20 u 22:45

Posed i šutevi na strani reprezentacije Srbije, ali Rusija je bolje koristila svoje šanse!

Selekcija Srbije je bolje otvorila duel, krenula sigurnije i sa većom željom, ali sve je to palo u vodu već početkom drugog dela igre. U prvom poluvremenu najbolju priliku stvorio je Milinković-Savić individualnim potezima i prodorom nakon koga je usledio udarac koji je golman ipak uspešno zaustavio.

Rusi su u prvom delu najopasniju priliku stvorili u samom finišu kada je Bakoev šutirao iz dobre pozicije, ali nije bio dovoljno precizan.

U 51.minutu sviran je penal za domaćina, kada je Strahinja Pavlović faulirao protivničkog igrača u šesnaestercu.

Precizan sa bele tačke bio je iskusni golgeter Artjom Dzjuba.

 

Nakon toga usledio je izjednačan ritam utakmice, sve do 69. minuta kada je Karavaev postigao novi gol. Bilo je to 2:0 za domaćina. Prelep pogodak reprezentativca Rusije u dalji ugao golmana Dmitrovića. 

 

Kada se činilo da više nema nade za našu selekciju, asistenciju Darka Lazovića iskoristio je golgeter Aleksandar Mitrović. 2:1 za domaćina. Lazović je posalo sjajan pas, a na iskusnom špicu Fulama bio je lakši deo posla.Nada da se može doći barem do boda se javila u tom  trenutku.

 

Artjom Dzjuba je odlučio da ugasi i poslednji tračak nade reprezentaciji Srbije kada je u 81.minutu postigao drugi gol na ovoj utakmici i postavio ispostaviće se i konačan rezultat. Utakmica je završena rezultatom 3:1.

 

 

 

Evo i svih golova na jednom mestu.

https://youtu.be/wZS-xlaf7ls

FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

  1. Jebote te Pavlovic stalno nesto podmladjujemo stalno nam nesto fali stalno nam menadzeri i mesetari guraju igrace u reprezentaciju a i zabole me za njih ,TV pretplatu uzimaju na silu a ko prenosi ove nesrecnike?

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo prodje 30 godina a mi slusamo i dalje iste izjave od zvanicnika zasto Srbija nema rezultata u fudbalu. Selektori i igraci se mjenjaju kao na traci , ali igra ostaje ista bez pomaka naprjed. Neke manje talentovane nacije igraju brze , atraktivnije , dok kod nas sve ostaje isto. Mozemo slobodno reci da se ovde igra najgori fudbal u Evropi i da je na nivou osamdestih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter