5
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

UEFA ODREDILA VREME: Evo od koliko sati počinje meč Crvena zvezda – Omonija!

Objavljeno: 02.09.20 u 23:20

Crvena zvezda gostovaće Omoniji 16. septembra, u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meč počinje u 17:00 po srednjeevropskom, a 18.00 po lokalnom vremenu.

Crveno-beli bi pobedom protiv šampiona Kipra obezbedili učešće u Evropi četvrtu godinu zaredom.

PROČITAJTE JOŠ: DUŠAN TADIĆ BLIZU NAPUŠTANJA AJAKSA: Srpski as želja evropskog velikana!

Imali bi zagarantovan plasman u Ligu Evrope, dok bi se za plasman u Ligu šampiona borili u dvomeču protiv Olimpijakosa.

Utakmica se igra na ‘GSP’ stadionu bez prisustva publike.

Zanimljivo je da oko 17h temperatura na Kipru dostiže i 44 stepena! Realno je da bude između 30 i 35 stepeni popodne u Nikoziji.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Kapitalac bi trebalo da zna da su desetine i desetine igraca iz ‘africke savane’ nastupali i nastupaju u najboljim evropskim timovima,dok jedva nekoliko srpskih fudbalera igra ne bas zapazene uloge u osrednjim evropskim timovima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo smo poleteli, neki već vide Zvezdu u okršaju sa Olimpijakosom! A, šta je sa Omomijom?! Jel’ neko misli da će se igračima Omonije tresti kolena na utakmici sa Zvezdom i da će se unerediti u gaćama od straha, pogotovo kada na terenu ugledaju poker asova iz Afrike, u Zvezdinim dresovima?! Duboko sam uveren da ni jedan od Zvezdinih Afrikanaca ne bi imao mesta u Omoniji! Prema tome, uspeh Zvezde u Nikoziji je u obrnutoj srazmeri sa brojem Afrikanaca u timu! Što manje Afrikanaca u timu, to su veće šanse Zvezde u Nikoziji!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pošto je Zvezda puna afričkih “kapitalaca” a oni se osećaju kao ribe u vodi na velikim temperaturama, verujem da velike temperature na Kipru neće biti problem za Zvezdu! Problem bi jedino mogao nastati ako afrički “kapitalci” ne budu raspoloženi taj dan, ili ne budu imali dan! Sve zavisi od afričkih “kapitalaca”, jer Zvezda svoju koncepciju i viziju gradi na ovim sjajnim “kapitalcima”. Šta će nama naša deca, nisu oni još dostigli klasu “kapitalaca”, zato predlažem da Zvezda raspusti svoju školu i da se preorijentiše na mlade Afrikance, po raznim savanama Afrike! Tamo ih ima kao pleve, oni samo čekaju da ih Zvezda zovne i proglasi “kapitalcima”! Sjajan posao rade gospoda Terzić i Mrkela! Na mnogaja ljeta!

    0
    0
    Odgovori
  4. Mogli su da zakazu mec u 14h. Da li Omonija nema reflektore na stadionu, pa mora da se igra u to vreme? Ko uopste odredjuje pocetak utakmice? Zar nije bolje za sve da se igra u normalnijim uslovima, kada je prijatnija temperatura.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sa onako kvalitetnim afričkim “kapitalcima” uopšte ne sumnjam u pobedu Zvezde na Kipru! Sasvim dovoljan da ih raznesemo je poznati multi praktik napadač Ben, koji može da pokriva četiri pozicije u napadu (levo I desno krilo, iza napadača, centarfor)! Tu su još sjajni Kanga Sa svojim teledirigovanim i veoma preciznim pasovima. A, šta reći za nemilosrdnog strelca Boaćija, ili iskusnog zadnjeg veznog Sanoga! Oni su doneli nešto novo u srpski fudbal! Oni rade najjednostavnije stvari na terenu, tj., vraćaju lopte u natrag ili ih prosleđuju do najbližeg saigrača u širinu! Ne vole oni da komplikuju, da samo srljaju i idu napred, kao neki u zapadnoj Evropi. To je taj moderan fudbal afričke savane, koji su oni uspešno nakalemili u Zvezdi! Sa ovakvim “kapitalcima”, sigurno pobeđujemo Omoniju (u video igrici “Real Manager”)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter