5
Domaći fudbal

‘MERAKLIJE’ NA NOGAMA: Navijači Radničkog traže hitnu ostavku Ivice Tončeva! (FOTO)

Objavljeno: 02.09.20 u 15:07

Navijači Radničkog iz Niša traže da predsednik njihovog kluba, Ivica Tončev, podnese ostavku.

Sve se ‘zakuvalo’ u subotu, bez obzira što je ekipa sa ‘Čaira‘ uspela da dođe do nova tri boda. Na poluvremenu te utakmice, protiv novosadskog Proletera, došlo je do tuče između igrača oba tima, a više o tome pročitajte OVDE.

Nakon poslednjeg zvižduka glavnog arbitra na tom meču, ‘Meraklije‘ su zatražile hitnu ostavku Ivice Tončeva, prenosi portal ‘InfoVranjske.rs‘. Navijači su nezadovoljni, prvenstveno zbog toga što mlađi od braće Tončev već duže vreme obećava ‘kule i gradove’, a od toga nema ništa.

Situacija se ne smiruje, iz dana u dan sve je gore. Novi grafiti na ulicama Niša ‘osvanu’ svakoga dana, sa jasnim porukama upućenim Tončevu, da mu je vreme da ode.

Tončev je preuzeo Radnički 2016. godine, na zahtev tadašnjeg gradonačelnika Niša. On je u to vreme bio član SPS-a i državni sekretar u ministarstvu inostranih poslova.

Činjenica je da ekipa sa ‘Čaira‘ pravi dobre rezulate, ali ‘Meraklijama‘ očigledno smetaju kako neke druge stvari funkcionišu u klubu.

0
1

5 Komentara

  1. Koliko je sposobna ova politicka uprava pokazuje se na primeru da škole fudbala Radnički, njih uopste ne interesuju, gleda se samo trgovina fudbalerima prvog tima, čak ih ne dotiče ni to što su tribine prazne i pored „dobrih rezultata“…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta kažeš…Radnički ostvaruje ,,dobre,, rezultate u ovoj šugavoj ligi?
    Svaki pravi navijač zna šta je Radnički bio dok nije došla ova SNS-SPS bagra.
    Sad je postao kompletno politički klub!
    Neka Bugarin bude predsednik Surdulice …nemam ništa protiv, ali neka ostavi Niš i Radnički na miru!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakve je on to rezultate napravio, na sest meseci se menja kompletan sastav tima a postalo je smesno kako se providno namestaju i povede i porazi Radnickog. A to gde je Radnicki bip pre Tonceva znaju oni koji su gledali Fejenord, Hamburger, Az Alkmar, Napoli, zna se dobro gde je Radnicki bio i gde mu je mesto. Nemojte vise da nas zavaravate jeftinim forama o dobrim rezultatima!! Sve se vidi kao na dlanu. Napred Meraklije, samo vi mozete spasiti klub od ove uprave.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kome smetaju dobri rezultati Radnickog! Svakako ovo ne misle pravi navijaci kluba. Pitam dusebriznike gde je bio klub pre Tonceva.

    0
    0
    Odgovori
    • Svakom pravom navijači smeta ovaj lopov. On je ispraznio tribine stadiona, pokrao šta se moglo pokrati i ništa nije uradio kako treba. Dovodi pojačanja od 35+ godina, a decu prodaje……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter