0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE DOVODI PARTIZANOVO ‘DETE’: Srpski reprezentativac se ‘seli’ u Saudijsku Arabiju!

Objavljeno: 02.09.20 u 15:39

Andrija Živković je već duže vreme slobodan igrač.

Dosta se pisalo oko toga gde će srpski internacionalac nastaviti karijeru, ‘povezivali’ su ga sa italijanskim Laciom, a sada, nova ponuda je stigla iz Azije.

Nekašnji ‘biser’ Partizana je na korak od prelaska u Al Ahil, pišu mediji u Saudijskoj Arabiji. Na klupi Al Ahila je Vladan Milojević, najuspešniji trener Crvene zvezde u poslednjih dvadeset godina.

PROČITAJTE JOŠ: SNAŽNA PORUKA NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Pogledajte šta je Novak imao da poruči španskoj teniserki koja boluje od teške bolesti!

 

Mladom Živkoviću je potrebna ‘reanimacija’ karijere, i možda upravo on smatra da je za to Milojević stručnjak.

Milojević sjajno vodi saudijski klub, do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a njegova ekipa trenutno zauzima treću poziciju.

Podsetimo, Andrija Živković je za Partizan igrao od 2013. do 2016. godine. Na 63 utakmice, postigao je 17 pogodaka. U sezoni 2014/15. sa crno-belima osvojio je šampionsku titulu. Iz Humske se 2016. godine ‘preselio’ u Benfiku, u transferu vrednom od 4,5 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter