0
Evropske lige

FOTO: FSS

STIGLA JE POTVRDA: Kapiten ‘Orlova’ pred velikim transferom!

Objavljeno: 01.09.20 u 21:34

Kapiten ‘Orlova’ je pred velikim transferom.

Kako stoje stvari, Aleksandar Kolarov će karijeru nastaviti u Interu. Već duže vreme govori se da Antonio Konte želi da u svoje redove dovede srpskog reprezentativca, a sada je to potvrdio i sportski direktor Pjero Ausilio.

Mogu samo da potvrdim da smo u pregovorima sa Romom oko transfera Aleksandra Kolarova. Postoje velike šanse da postignemo dogovor. Takođe, nećemo slati ponudu za Sandra Tonalija, pošto nam on nije prioritet, a i vraća nam se Rađa Naingolan – rekao je Ausilio.

FOTO: Screenshot/Twitter

PROČITAJTE JOŠ: POZNAVANJE EVROPSKE KOŠARKE MU NIJE NA ZAVIDNOM NIVOU: Šakila su upitali iz koje zemlje dolazi Dragić, njegov odgovor je urnebesan! (VIDEO)

Spominjalo se da bi Lautar Martinez mogao da pojača katalonskog velikana, Barselonu, međutim od toga neće biti ništa.

– Dan nakon što mu je istekla klauzula, ta priča za nas je završena. Nikada nismo ni pregovarali sa Barselonom. On nije na prodaju – rekao je Ausilio.

Kolarov je u svojoj karijeri nastupao za Čukarički, OFK Beograd, Lacio, Mančester Siti i Romu, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 90 utakmica i postigao 11 pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter