5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OGLASIO SE PARTIZAN NAKON SAVINE OSTAVKE: Težak period, stres i nagomilane nepravde su urodile plodom!

Objavljeno: 01.09.20 u 16:10

Saopštenje FK Partizan.

U toku dana jako je ‘odjeknula’ vest da Savo Milošević nije više trener Partizana. Imenovanje novog šefa stručnog štaba crno-belih biće naknadno objavljeno, a najviše se pominje veliki povratak Aleksandra Stanojevića.

Fudbalski klub Partizan je tim povodom izdao saopštenje, koje vam prenosimo u celosti:

GORAN GRBOVIĆ IMAO SRČANI UDAR: Sada je na lečenju i oporavlja se

– Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promenimo, FK Partizan sa neizmernim žaljenjem objavljuje da se dana 01.09.2020.godine i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba g. Savom Miloševićem. Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas.

Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja između FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena. FK Partizan se neizmerno zahvaljuje Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu!

Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice! Imenovanje novog šefa stručnog štaba FK Partizan biće naknadno objavljeno – stoji u saopštenju.

Podsetimo, Savo Milošević je seo na klupu crno-belih 27. marta 2019. godine i nije uspeo da osvoji titulu, ali jeste Kup Srbije.

FOTO: FK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. Da se mi ne lažemo: već nekoliko puta Partizan gubi utakmice u kojima vodi, a onda na volšeban način prima dva gola u poslednjim trenucima… tek onako, sam od sebe…?…?… ma važi. Da li Deda Mraz veruje u to? Ja ne.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. na vreme ye Savo otisao, da ga ne bi ‘optuzili’ za uchestalo zLo stavlj nje Coor*VE, tj. Savo, upozori Stanoya, da je (od kada nije tu..) Coor*VA ‘nasla’ sponzora, koyi yoy SVE kupuje..ALLLI, SAMO YE Mi-Grobari YE BE MOOOO…!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter