0
Domaći fudbal

KONAČNO – ZAVRŠILA SE JEDNA FUDBALSKA SAGA: Makeda ne stiže na ‘Marakanu’, evo gde će bivši as Mančester junajteda nastaviti karijeru!

Objavljeno: 01.09.20 u 17:17

Italijanski napadač Federiko Makeda potpisao je novi ugovor.

Iako se celo leto spominjala mogućnost da bi bivši as Mančester junajteda karijeru mogao da nastavi na ‘Marakani‘, od toga definitivno neće biti ništa.

Makeda je produžio ugovor sa Panatinaikosom, a u dresu zelenih igraće do 2023. godine, saopštio je velikan iz Atine.

Ovo je zvanično objavljeno danas, tako da će Makeda posle najbolje sezone u karijeri nastaviti da ‘rešeta’ sa dosadašnjim klubom. U protekle dve godine, proslavljeni italijanski napadač je prvi strelac ekipe.

Makeda je navodno već sve dogovorio sa srpskim šampionom, a u poslednjih 48 sati stigla je izuzetno primamljivija ponuda ‘zelenih’. Grci su mu ponudili ugovor od milion evra godišnje, što ekipa sa ‘Marakane’ ne bi mogla da mu priušti.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SRPSKI KLUBOVI SAZNALI RIVALE: TSC i Vojvodina solidno prošli

Podsetimo, Makeda je tokom karijere promenio više klubova i među njima su i Mančester junajted, Kardif, Bimingem, Štutgart, Sampdorija, Donkaster, Kvins Park Rendžers, Notingem Forest i na kraju Novara i Panatinaikos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter