1
Domaći fudbal

IZUTENO BURAN DAN ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Iznenađenjima nikad kraja, u Humsku se vraća igrač koji je crno-belima doneo titulu u derbiju?!

Objavljeno: 01.09.20 u 20:10

Izutetno turbulentan dan za navijače Partizana, najpre je trener stručnog štaba Savo Milošević podneo ostavku, da bi nešto kasnije odjeknula vest da će njega zameniti niko drugi, već Aleksandar Stanojević.

Međutim, iznenađenjima nikad kraja, klub iz Humske nameračio se da u svoje redove vrati svoje ‘dete’, Miloša Jojića.

Ovaj zadatak nimalo nije lak za čelnike Partizana, pošto je Jojić ugovorom vezan za turski Bašakšehir, gde ima izuzetno visoka primanja, preko miliona evra godišnje. Ipak, turski klub protekle dve sezone gotovo da nije računao na bivšeg fudbalera Partizana, koji je ili sedeo na klupi, ili kao prošle godine, prosleđen na pozajmicu u austrijski Volfzberger.

PROČITAJTE JOŠ: EMOTIVNI OPROŠTAJ SAVA MILOŠEVIĆA: Ako neko može da podigne ekipu i preživi sve ovo, onda je to Aleksandar Stanojević!

Jojića su kontaktirali ljudi iz Partizana, i predložili mu da se vrati u klub u kojem je ponikao, saznaje ‘Telegraf’. Jojić se pre tri dana vratio u Tursku na početku priprema, pa će morati da razgovara i sačeka konačnu odluku Turaka.

Podsetimo, Jojić je prošao sve mlađe selekcije Partizana, a za prvi tim je debitovao 2012. godine. U crno-belom dresu odigrao je 35 utakmica i postigao 10 golova, a jedan od najbitnijih je onaj iz slobodnog udarca u 144. večitom derbiju, kada je ekipi iz Humske doneo titulu prvaka države.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primopredaja u Humskoj! Sale Stanojević novi trener! Da li je Stanojević pravo rešenje za Partizan?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. samo nek je savo otisao. jednostavno izuzetno retko se dogadja da dobri i odlicni vrhunski igrace budu dobri treneri, plus ovo ludilo od strane vucica da zvezda mora da bude prvak. to ja tvrdim vec 3 godine i na zalost mnogi grobari to jos uvek ne vide.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter