1
Domaći fudbal

RADOVAN ĆURČIĆ: Bili smo blizu da pobedimo, teško je igrati dugo sa igračem manje

Objavljeno: 31.08.20 u 11:10

Pomoćni trener fudbalera Partizana Radovan Ćurčić rekao je da je ekipa imala ozbiljan psihološki pad u suretu protiv Vojvodine i da je bilo teško igrati sa igračem manje.

– Bilo je veoma teško sa igračem manje protiv tvrde Vojvodine i to tokom 45 minuta. Primili smo gol sa poludistance, kasnije nismo uspeli da se odbranimo. Ozbiljan psihološki pad, morali smo barem bod da sačuvamo. Teško je igrati dugo sa igračem manje. Bili smo blizu da pobedimo, a izgubili smo na kraju, teško je to psihološki – rekao je Ćurčić posle utakmice za TV Arena Sport.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DRES SRBIJE INSPIRISAN NIKOLOM TESLOM: Ovako će biti obučeni naši reprezentativci (VIDEO)

Podsetimo, posle trećeg uzastopnog poraza od Vojvodine, klub iz Humske je najavio radikalne poteze.

Mnogo spornih situacija i incidenata obeležilo je duel dva stara rivala, Sejduba Suma je zaradio crveni karton, a i Savo Milošević je pre vremena morao da napusti klupu.

Fudbaler je crveni karton zaradio nakon užasnih poteza u okršaju sa Nikolom Drinčićem, dok je Milošević izgubio razum nakon što sudija Srđan Jovanović tokom drugog poluvremena za ono što je trener crno-belih smatrao očiglednim faulom nad Sadikom – nije pokazao drugi žuti karton igraču Vojvodine.

Crno-beli su se posle meča oglasili kratkim saopštenjem, najavivši da će ‘posle brutalne krađe’ zasedati klupski Odbor za hitna pitanja.

 

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Curcic nema pojma -samo jedna izmena a igraci mu se vuku po terenu-odbrana ocajna i to se videlo jos prosle sezone .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter