0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ NAKON ŽREBA: Neće biti lako

Objavljeno: 31.08.20 u 12:30
Crvena zvezda će u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati ekipi Omonije, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da neće biti lako protiv kiparskog prvaka.

– Nema lakih protivnika u Ligi šampiona. Rekao sam to i nakon što smo izvukli Evropu i Tiranu, a to mislim i sada. Omonija je dobar tim, šampioni su Kipra, imaju mnoštvo kvaliteta, ali ima još vremena do te utakmice. Nas očekuju mini-pripreme, pa i susret sa Čukaričkim. Ne možemo da ne razmišljamo o rivalu u Ligi šampiona, ali trudimo se da stvari idu svojim tokom i da uvek budemo fokusirani na prvu sledeću utakmicu – počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SAZNALA IME RIVALA: Crveno-beli idu na gostovanje u meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Igra se samo jedan duel, Crvena zvezda će biti gost, a meč će biti odigran 15. ili 16. septembra.

– Bolje bi bilo da smo domaćini, ali žrebom je odlučeno drugačije. U svakom slučaju, to će biti otežavajuća okolnost za nas, ali opet kažem, potrudićemo se da ovaj period iskoristimo što bolje i da što spremniji dočekamo odmeravanje snaga sa kiparskim prvakom – zaključio je Stanković.  

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter