0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KATAI ‘EKSPLODIRAO’: Het-trik Zvezdinog ofanzivca za manje od pola sata! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.20 u 22:03

Crvena zvezda u 6. kolu Superlige Srbije dočekuje TSC, a već na poluvremenu crveno-beli vode sa 3:0.

Šampion Srbije je načeo goste iz Bačke Topole u 20. minutu. Bila je to jednostavna, samim tim i veoma lepa akcija koju je u pogodak pretvorio Aleksandar Katai, ispostaviće se, apsolutni gazda na terenu u prvom delu.

Povratnik među crveno-bele je pokrenuo napad, diblingom izbacio iz igre jednog protivničkog igrača i poslao loptu na desni bok Milanu Gajiću. Desni bek šampiona je iz prve, inteligentno vratio loptu na ivicu šesnaesterca, a Katai na isti način pogodio cilj.

 

https://www.youtube.com/watch?v=L7rEJ2Ze8Q0&feature=emb_title

 
Samo osam minuta kasnije, Katai je duplirao prednost. I tom prilikom je pokazao kakvo majstorstvo poseduje. Divnim driblingom je protivnika poslao u nepoznato, pucao, lopta je zakačila nekoga od defanzivaca gostiju i zarila se u mrežu.
 
 

Briljantnu igru u prvom poluvremenu, Katai je zaokružio neposredno pre zvižduka koji označava odmor. Igran je treći minut nadoknade kada je Zvezda izvela još jednu savršenu akciju. Nikolić je prošao po desnoj strani ubacio, Boaći se našao u ulozi asistenta, petom, a Kataiju je preostao najlakši deo posla.
 

https://www.youtube.com/watch?v=GGEPGcCia7U&feature=emb_title

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter