1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTIO OD SVOG ‘DŽOKERA’: Igrača kao što je on nema mnogo, Đole je dobra duša koja svima odgovara! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.20 u 18:17

Krilni napadač Partizana Đorđe Ivanović više neće nositi crno-beli dres.

Nakon dve i po godine provedene u Humskoj, Đorđe Ivanović će karijeru nastaviti da gradi u ljubljanskoj Olimpiji.

Partizanov ‘džoker’ juče se na emotivan način oprostio od svojih saigrača, a na današnjoj konferenciji pred sutrašnji duel između Partizana i Vojvodine, Savo Milošević je lepim rečima rečima govorio o Ivanoviću.

Želim mu od srca sve najbolje, hvala mu na svemu što je uradio za nas, jedan od najboljih ljudi koje sam sreo u fudbalu. Mislim da će Ljubljana biti prava stanica za njega, nadam se da će delom da mu se vrati ono što nije uspeo sa nama u Partizanu – rekao je Milošević, a potom dodao da takvih igrača kao Ivanović, nema puno.

– Ima takvih igrača, nema ih puno, koji su tako dobrodušni da svima odgovaraju. Eto, Đole je baš takav momak. To misle svi igrači i nadam se da će sva ta pozitivna energija i dobre želje koje mu šaljemo, pomoći njemu u budućnosti – izjavio je trener Partizana.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI SE SPREMA ‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Crno-beli već našli zamenu za Ivanovića – na pomolu veliki povratak?!

Podsetimo, Đorđe Ivanović je stigao u Humsku januara 2018. godine iz Spartak Subotice. U crno-belom dresu odigrao je 43 utakmice na kojima je 11 puta zatresao mrežu protivnika.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter