0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

SAVO PRED SUTRAŠNJE GOSTOVANJE: Trener crno-belih se dotakao izjave Nenada Lalatovića, a evo šta je imao da poruči! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.20 u 16:56

Ekipu iz Humske sutra čeka teško gostovanje.

FK Partizan sastaće se sutra sa ekipom Vojvodine od 18:45, a trener crno-belih Savo Milošević najavio je tu utakmicu na konferenciji za novinare.

Nadovezao se na izjavu Nenada Lalatovića, koji je izjavio da želi da iskoristi to što su crno-beli u četvrtak igrali evropski meč protiv letonskog RFS-a.

– To je logično razmišljanje i ja bih slično razmišljao da sam na mestu kolege. To je legitimno, ali mi imamo svoje razmišljanje i verujem da imamo svoje argumente sa kojima ćemo sutra na teren u Novom Sadu. Neću ništa novo reći ako kažem da nas čeka jedan od najtežih rivala u našoj ligi. Neće biti puno iznenađenja, dobro se poznajemo, igrali smo dosta utakmica sa Vojvodinom i sa te strane je meni u stručnom štabu lakše, kao i ekipi kada je u potanju poznavanje protivnika – izjavio je Milošević.

Sutra su najavljene veoma visoke temperature, prognozira se da će biti čak 36 stepeni celzijusa.

– Još jedna stvar sa kojom smo već imali problema, suočavali smo se time, ali biće temperatura ista za nas i za njih i to ne bi moglo da nam posluži kao opravdanje.

FOTO: FK Partizan

Milošević je zadovoljan kako se Banjak uklopio u tim.

– Moram da budem zadovoljlan, svi imamo razlog da udemo zadovoljni, ali nikako da to zadovoljstvo pređe u opuštanje. On radi stvari koje smo očekivali, ali jako je bitno da to postane kontinuitet. Sigurno on može više od ovoga, ali to će doći vremenom.

Na pitanje o talentovanom Denisu Stojkoviću, Savo je imao samo reči hvale.

– Ima kvalitet i potencijal, videćemo u kojoj meri ga fizički možemo pripremiti za Superligu i igranje u Partizanu. Fića i Lazar su celu prošlu godinu igrali sa prvim timom i nisu izborili mesto u startnih 11, već taj proces još traje. Nećemo žuriti. On je momak koji nije imao kontinuitet nigde pre Partizana i to je jako veliki problem, moramo ga polako uvoditi, sa planom da vremenom povećavamo njegovu minutažu iz utakmice u utkamicu. Za sada to ide dobro.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter