0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POTPUNO NEOČEKIVANI OBRT: Napadač koji je ‘presudio’ Tirani napušta ‘Marakanu’ – evo koliko će Zvezda zaraditi!

Objavljeno: 29.08.20 u 17:22

Iako se nakon utakmice u Tirani pisalo da će Tomane definitnivno ostati na ‘Marakani’, do toga izgleda neće doći.

Crveno-belima nije bio potreban napadač, ali od sada će se definitivno pomučiti da pronađu novog, jer kako stoje stvari, Tomane će do kraja nedelje napustiti ‘Marakanu‘.

U pitanju je turski klub, Sivas, a crveno-beli će na ime obeštećenja dobiti 800.000 evra, saznaje ‘Mozzart sport’. U dresu crveno-belih portugalski napadač je zabeležio 32 nastupa na kojima je postigao osam pogodaka. Možda i najbitniji u Zvezdinom dresu, postigao je pre neki dan protiv Tirane, kada je ekipi sa ‘Marakane‘ pomogao da se domogne trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ostaje da vidimo kako će crveno-beli nadomestiti ovaj odlazak, ono što se očekuje, jeste da će sprski šampion ponovo krenuti u ‘bitku’ za napadača Panatinaikosa, Federika Makedu.

PROČITAJTE JOŠ: DA SE NAJEŽIŠ: Beograđani poslali snažnu poruku podrške narodu Crne Gore (VIDEO)

On se navodno već dogovorio sa Zvezdom, jedino se još čeka zeleno svetlo grčkog velikana. Crveno-beli su, navodno, spremni da Panatinaikosu ponude 400.000 evra i procente od naredne prodaje za Makedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter