2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Očekujem kvalitetan meč, ići ćemo na pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.20 u 10:15

U derbiju šestog kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Partizana na stadionu ‘Karađorđe’.

Posle tri pobede u prethodna tri kola, atmosfera u redovima crveno-belih je odlična, pa se svi nadaju nastavku pobedničkog niza i još jednom trijumfu nad timom iz Beograda, koga su prethodno dva puta savladali u finišu prethodne sezone.

Međutim, šef stručnog štaba Nenad Lalatović upozorava na to da Partizan ima izuzetno kvalitetan tim, te da njegovoj ekipi neće biti lako da ostvari svoj cilj.

– Partizan je veliki klub, koji u svaku utakmicu ulazi sa velikim motivom. Bez obzira na to da li igraju protiv Vojvodine, Zvezde, TSC-a, Čukaričkog ili nekog drugog, oni u svakoj utakmici idu na pobedu, ali isto to važi i za nas, te mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica. Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima sjajan stručni štab i fenomenalne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Međutim, niti smo mi bolji od njih, niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šanse su 50-50. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to biti mi. Apsolutno verujem u svoje igrače, koji dobro treniraju i među kojima vlada pobednička atmosfera. No, isto tako je i u Partizanu, koji je pobedio Inđiju 5:0, a pre toga i na teškom gostovanju u Surdulici – kaže Lalatović.

On smatra da Partizan ne igra mnogo drugačije u odnosu na prošlu sezonu.

– Nemaju neke promene u načinu igre i niti oni mogu nas da iznenade, niti mi možemo njih. Već se toliko dobro poznajemo, a igrali smo dva puta u poslednja dva i po meseca. Igrački kadar im je isti, a jedini novi igrač im je centralni bek koga su doveli. Znam njihov individualni i kolektivni kvalitet, kao što i oni znaju naš. Jako cenim Savu Miloševića kao trenera i, po mom mišljenju, zaslužio je da bude dugotrajno rešenje za Partizan. Stvarno ih respektujem, ali najviše poštujem svoj tim i moju Vojvodinu. Jako mi je žao što nećemo moći da nastupimo pred našim navijačima, jer zaslužuju da bodre naš klub, ali i bez njih ćemo dati maksimum i pokušati da osvojimo sva tri boda – naglasio je Lalatović.

 

 

FOTO: FK Vojvodina

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter