3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

DA LI SE SPREMA ‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Crno-beli već našli zamenu za Ivanovića – na pomolu veliki povratak?!

Objavljeno: 29.08.20 u 16:21

Da li se u Humskoj sprema veliki povratak?

Bivši fudbaler Partizana, Nemanja Mihajlović, stigao je pre tri dana u Sportski centar Teleoptik, gde će održavati formu dok ne pronađe novi angažman.

Mihajlović je trenutno slobodan igrač, otkako je raskinuo ugovor sa poljskom Arkom. Crno-beli su svom ‘detetu’ izašli u susret, a takođe nije isključeno da će se brzonogi fudbaler priključiti prvom timu. Ono što je zanimljivo, i što mnogi navijači povezuju, jeste to što je Partizan napustio Đorđe Ivanović, čiju poziciju pokriva Neca Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN ZAVRŠIO BAZIČNE PRIPREME: Crno-beli se oprostili od Vrnjačke Banje (FOTO)

Trenutno nema incija o novoj saradnji, ali u fudbalu se nikada ne zna. Ostaje da vidimo da li će ekipa iz Humske reagovati i obnoviti saradnju sa bivšim fudbalerom.

Podsetimo, Mihajlović se kao fudbaler afirmisao u Humskoj, on je crno-beli dres nosio od januara 2016. do leta 2017. godine. Upisao je 58 nastupa, na kojima je postigao 10 golova i 18 asistencija.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

3 Komentara

  1. Decko je u kladionici na Banjici 24/7,na sve lici samo na fudbalera ne lici!!! Los igrac i to je to,isteran iz Herenvena i Arke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter