0
Domaći fudbal

ŽESTOKI ‘SUDAR’ U VAZDUHU: Pogledajte kako je fudbaler TSC-a ‘nokautirao’ protivnika! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.20 u 14:18

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole uspeli su da se plasiraju u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što su pobedili Petrokub u Moldaviji sa 2:0.

Golove za Vojvođane su postigli kapiten Saša Tomanović u 16. i Nenad Lukić iz penala u 55. minutu. Sudija je na meču dva puta morao da ‘vadi’ crveni karton, jednom za TSC, i jednom za domaću ekipu.

PROČITAJTE JOŠ: ISTORIJSKA POBEDA ZA TSC: Prvi trijumf u Evropi (VIDEO)

FOTO: Screenshot/Twitter

Fudbaler TSC-a, Boris Varga, dobio je direktan crveni karton nakon žestokog vazdušnog duela sa fudbalerom moldavske ekipe, Duanlom. Sudarili su se glavama, a Duanlan je pao kao ‘pokošen’ i potekla mu je krv iz arkade. Kako je to igledalo, pogledajte u videu:

TSC je prošle sezone debitovao u najvišem rangu takmičenja u srpskom fudbalu i završio je na četvrtom mestu na tabeli Super lige.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Zvezdini omladinci dočekali decu sa Kosova, Marakanom se orila pesma ‘Oj Kosovo, Kosovo’ (FOTO) (VIDEO)

Žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa održaće se u ponedeljak u Nionu.

FOTO: Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter