0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

FSS NE PRAŠTA: ‘Večiti’ su žestoko kažnjeni – Zvezda je prošla najgore!

Objavljeno: 28.08.20 u 10:15

Fudbalski savez Srbije je odlučio.

Na telefonskoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučeno je da se Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina drastično kazne, zbog prekršaja disciplinskog pravilnika.

Razlog je taj, zato što su Zvezda i Partizan vodili ‘bitku’ saopštenjima i komentarisali suđenja u sredstvima javnog informisanja, dok je ‘Stara dama‘ iz Vojvodine organizovala vanrednu konferenciju za medije na kojoj je zatražila vanredno izuzeće sudije Novaka Simovića.

FOTO: FK Partizan

Zbog toga će ta tri kluba, na račun FSS-a morati da uplate 1,4 miliona dinara. Najviše će morati da plate crveno-beli (600.000), dok je ekipa iz Humske prošla nešto bolje (500.000).

Vojvodina će na račun FSS-a morati da uplati 300.000 dinara. Kažnjen je i Predrag Ristanović, trener Zlatibora, zbog toga što je isključen na stadionu Voždovca.

PROČITAJTE JOŠ: GROBARI SU ‘ZAPALILI’ TVITER: Navijači Partizana su nezadovoljni nakon večerašnjeg ‘minimalca’!

Postupak je pokrenut i protiv Radiše Miloradovića (Radnički 1923) koji je pretio arbitrima, a sa tri meča suspenzije kažnjen je fudbaler Borca iz Čačka koji je zaradio crveni karton zbog ‘bezobraznog’ faula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter