0
Domaći fudbal

FOTO: TSC Bačka Topola

VOJVOĐANI PRED SVOJ DEBI U EVROPI: Golman TSC-a najavljuje napadačku igru, jer drugačije – ne znaju!

Objavljeno: 27.08.20 u 19:36

Klub iz Bačke Topole će večeras odigrati svoj prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Večeras od 20 časova, fudbaleri TSC-a sastaće se sa moldavskim Petrokubom u prvo kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Šef stručnog štaba vojvođanskog tima Zoltan Sabo očekuje od svojih izbaranika da ovu utakmicu shvate maksimalno ozbiljno.

– Očekuje nas prva evropska utakmica u istoriji, protiv moldavske ekipe Petrokub koja već treću godinu igra kvalifikacije. Nikada nisu prošli dalje, ali svaki put su imali tesan rezultat i igrali su neizvesno sa boljim protivnikom, tako da ovu utakmicu moramo ozbiljno da shvatimo. Petrokub u svojoj ekipi ima 5-6 reprezentativaca i zaista su ozbiljna ekipa koja poslednjih godina igra bitnu ulogu u moldavskom fudbalu – rekao je Sabo.

PROČITAJTE JOŠ: LETONCI SU PUNI POŠTOVANJA: Trener RFS-a zna u čemu je Partizan najbolji! (VIDEO)

Golman TSC-a Nenad Filipović najavio je da njegova ekipa ne zna drugačije da igra, već napadčki kao i uvek.

– Mi ne znamo i nećemo drugačije da igramo, prepoznatljivi smo po napadačkom fudbalu, želimo da dominiramo i igramo na gol više, tako da se nadam da će nas takva igra dovesti u naredno kolo – istakao je Filipović.

FOTO: TSC Bačka Topola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter