0
Evrokupovi

LETONCI SU PUNI POŠTOVANJA: Trener RFS-a zna u čemu je Partizan najbolji! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.20 u 16:47

Letonci smatraju da večeras mogu napraviti iznenađenje u Humskoj.

Fudbalski klub Partizan sastaće se večeras na stadionu u Humskoj sa letonskim RFS u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener gostujuće ekipe, Viktor Moroš izjavio je na konferenciji za medije pred meč da je srpski klub apsolutni favorit, ali da uvek postoji šansa kada daš sve od sebe.

PROČITAJTE JOŠ: MITROVIĆ ‘IZVISIO’: Napadač Brentforda proglašen za najboljeg fudbalera Čempionšipa!

– Znamo koliko ozbiljan rival nas čeka, veoma jak. Analizirali smo ga, biće jako teško protiv Partizana, ali uvek postoji šansa kada daš sve na terenu. U napadu je najjači Partizan, veoma su opasni. Imaju brze i nepredvidive igrače, tu im je najjača snaga – smatra Moroš.

Kapiten RFS Tomaš Šimković slaže se sa trenerom.

Partizan je apsolutni favorit, ali igra se samo jedna utakmica i u Evropi je sve moguće. Daćemo sve od sebe da budemo konkurentni i videćemo da li će biti dovoljno. Svi imaju šansu. Apsolutno su jaki u napadu, Stevanoć, Sadik i Asano, tu je i Natho. Sjajni su igrači. Naš glavni zadatak biće da ih zaustavimo. Imamo i mi naše šanse, takođe imamo dobre igrače i nadamo se pobedi – zaključio je Šimković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter