0
Evropske lige

BIVŠI PREDSEDNIK BARSELONE: ‘Volim Mesija, ali ovo što on radi podseća me na izdaju’

Objavljeno: 27.08.20 u 13:57

Nekadašnji predsednik Barselone Đoan Gašpart imao je šta da kaže o zahtevu Lionela Mesija da ode iz kluba posle 20 godina, kao slobodan igrač.

– Video sam Mesijev ugovor s Barselonom i vrlo je jasno kako on nije u pravu kada zahteva odlazak iz kluba bez obeštećenja, jer je klauzula koja mu je omogućavala besplatan odlazak istekla u maju. Tako da to nema nikakve veze sa produženom sezone zbog korone, što tvrde Mesijevi advokati – rekao je Gašpart koji je predsedavao katalonskim klubom od 2000. do 2003. godine.

PROČITAJTE JOŠ: EVROPA NA NOGAMA: Otac Lionela Mesija otišao u Englesku na pregovore!

Gašpart je uveren da će dve strane naći zajednički jezik jer je milionska cifra teško dostupna nekome u ovo vreme:

– Uveren sam da će Mesi otići iz Barselone bez odštete, ali idućeg leta kada mu istekne ugovor. U ovom trenutku niko ne može da plati 700 miliona evra, koliko iznosi njegova izlazna klauzula. Volim Mesija, ali ovo što on radi podseća me na izdaju koju mi je jedne noći napravio Luiš Figo kada je otišao u Real.

Gašpart je imao šta da poruči i aktuelnoj upravi Barselone:

– Da sam još predsednik, onima koje žele da kupe Mesija ne bih spuštao cenu ni za jedan jedini evro. Ako daju popust za njega, to će Barseloni biti gore poniženje od katastrofalnog rezultata 8:2 protiv Bajerna.

Ne mogu da razumem tvoj potez. Zar milioni navijača Barselone koji te mole da ostaneš nisu vredni tvog poštovanja? Zar misliš da ti Barsa nije pomogla da postaneš ono što si danas? – zaključio je nekadašnji prvi čovek Barse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter