2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SRPSKI ŠAMPION JE OBORIO NOVI REKORD: Evo šta je sve Zvezda ‘dobila’ nakon sinoćne pobede!

Objavljeno: 26.08.20 u 10:04

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su u jako teškom meču savladali ekipu Tirane rezultatom 1:0, i na taj način plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ova pobeda nije donela srpskom šampionu samo plasman u narednu rundu, već još mnogo toga. Crveno-beli su dobili vredne bodove na UEFA rang listi, a štaviše, ovim trijumfom Crvena zvezda je uspela da i da se nađe na svojoj najboljoj poziciji na UEFA listi klubova.

PROČITAJTE JOŠ: BORJAN GA NIJE ZABORAVIO: Kapiten Zvezde pobedu posvetio velikom navijaču crveno-belih! (VIDEO)

Zvezda trenutno ima 25.000 bodova, isto koliko i Lester siti i Andrleht.

FOTO: FK Crvena zvezda

Za ovaj trijumf Zvezda je inkasirala od UEFA 380.000 evra, koliko se dobija za prolazak 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona održaće se 31. avgusta, dok će se mečevi igrati 15. i 16. septembra. Koji timovi bi mogli da izađu na ‘megdan’ srpskom šampionu, pogledajte OVDE.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Draga gospodo iz Hotsportsa,
    Bilo bi lepo da nam detaljnije obrazlozite sve kolone osim same cinjenice da CZ ima 25.000 bodova. Ova tabela je jako zbunjujuca sama po sebi kako je data jer nisu dati nazivi kolonakoji daju objasnjenje o cemu se tu radi. Molio bih npr. nekog, a novinara koji verovatno detaljnije prati ovaj proces skupljanja bodova za klupski koeficijent, sta znaci 2,500 i 4.400 u redu za Crvenu Zvezdu. Da li pobeda u regularnom delu utakmice donosi 1,500 bodova? Ako je tako onda umesto 2,500 treba da stoji 3,00!? Posebna misterija je 4,000 u poslednjoj koloni……!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter