0
Fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

SIMO KRUNIĆ ZA HOTSPORT: ‘Sreća nas je zaobišla na startu lige, imali smo kvalitet’

Objavljeno: 26.08.20 u 14:37

Poznati strateg Simo Krunić od juče više nije trener ekipe Radnika iz Surdulice. 

Simo je jedan od najpoznatijih trenera na našim prostorima, a evo šta je imao da izjavi naš sajt.

S’ obzirom na odličnu igru i rezultate od prethodne sezone, gde je ‘zapelo’ na startu ovosezonske Superlige Srbije?

– Prvo kolo smo dobili, kasnije smatram da nismo imali sreće. Imali smo lepu igru, ali sreća je sastavni deo sporta. Ovog puta nije bila na našoj strani. Primili smo već u drugom kolu dva gola u 93. i 94. minutu i tako prokockali 3 boda. Smatram da smo mogli biti i hit prvenstva da se situacija malo drugačije odigrala- izjavio je Krunić za HotSport.

 Kako se osećate kada znate da Vas igrači i navijači Radnika toliko vole i poštuju?

PROČITAJTE JOŠ: NAJSKUPLJI ŠTOPER NA SVETU ‘LETI’ IZ NACIONALNOG TIMA: Žestoka odluka selektora fudbalske reprezentacije Engleske!

-U 4 sezone sam imao priliku da vodim ekipu. Uvek smo lepo sarađivali. Imali smo sjajan odnos i tako smo se i rastali. Grad i ljudi, sve je bilo fenomenalno. Osećao sam se kao kod kuće. Još jedno veliko hvala predsedniku i svim zaposlenima u klubu- ističe Simo.

 Evo šta je Simo imao da poruči igračima Radnika.

-Neka nastave kao i do sada, neka rade vredno i samo napred! Kvalitet nije sporan. Želim da za mene igraju u Pazaru – poručio je iskusni trener.

 Iskusni trener nije želeo da priča mnogo o svojim planovima za budućnost.

– Tek sam završio epizodu u Radniku, sinoć sam doputovao kući. Rano je da pričamo o bilo čemu – kazao je Krunić za HotSport.

Do sada je u karijeri predvodio veliki broj klubova, a neki od najpoznatijih su Jagodina, Čukarički i OFK Beograd. U dva navrata bio je pomoćni trener u reprezentaciji Srbije.

FOTO: FK Radnik Surdulica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter