0
Fudbal

FOTO: Ministarstvo finansija

SENZACIONALNO: Nacionalni stadion u Srbiji po uzoru na svetske! (FOTO)

Objavljeno: 26.08.20 u 22:20

Gostujući prošlog vikenda na TV Prva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je izgradnju Nacionalnog stadiona u Surčinu! 

Reč je o objektu koji će biti izgrađen kod uključenja na autoput “Miloš Veliki” kod Surčina. Objekat će da bude kapaciteta 55.000 mesta, građen od čelika spolja i drveta iznutra. Reč je o veoma skupom projektu, kojim će Srbija moći da se ponosi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da će to biti jedan od najlepših sportskih objekata u Evropi, nalik na Bajernovu Alijanc arenu. Izgradnja Nacionalnog stadiona bi trebalo da počne sledeće godine. 

PROČITAJTE JOŠ: SAVO MILOŠEVIĆ PRED RFS: Trener crno-belih otkrio u čemu su Letonci najopasniji, kao i čega se najviše plaši! (VIDEO)

– Kad već predlažu da se stadion zove po meni, pošto je to valjda glupo. Pa je dobro da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000. Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelapan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od Alijanc arene u Minhenu. Ili meni bar tako izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu da nisam siguran da ćemo svuda grejače moći da obezbedimo – rekao je Vučić. 

FOTO: Ministarstvo finansija

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter