2
Evrokupovi

FOTO; Screesnhot/Youtube

SAVO MILOŠEVIĆ PRED RFS: Trener crno-belih otkrio u čemu su Letonci najopasniji, kao i čega se najviše plaši! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.20 u 12:47

Fudbalere Partizana u čevtrak očekuje utakmica u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv letonske ekipe RFS.

Šef struke crno-belih Savo Milošević ističe da je upoznat kako sa vrlinama, tako i sa manama ekipe iz Letonije.

Najopasniji su u prekidima, a i ekipa koja ima za njihove uslove ogroman broj iskusnih stranaca. Igrači koji imaju dosta iskustva, a to su dve stvari o kojima moramo da vodimo računa. Imaju i visinu i ozbiljne izvođače prekida. Što se tiče mana, o njima ne bih mnogo ovom prilikom, o njima ćemo više međusobno.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVE SCENE – PANIKA U AJAKSU: Tadićev saigrač se samo uhvatio za grudi i ‘srušio’ na sred terena! (VIDEO)

Sportski direktor RFS-a Maris Verpakovskis ističe da je trener crno-belih legenda fudbala, međutim Savo se njega ne može setiti iz sportskih dana.

FOTO: FK Partizan

– Moram da mu se izvinim, ali ne sećam ga se kao fudbalera. Protiv mnogih sam igrao, tako da bi bilo nemoguće da ih se svih sećam – rekao je Milošević.

Miloševića zabrinjava činjenica da se igra samo jedna utakmica.

Najviše strahujemo od te činjenice da treba da igramo samo jednu utakmicu. Te utakmice nose poseban psihološki pritisak i može da bude prednost za slabije rivale. Dakle, nama može da bude prednost u narednim utakmicama. To je najbitnija stvar kako će moji igrači izdržati psihološki pritisak – izjavio je Milošević.

Podsetimo, utakmica 1. kola kvalifikacija UEFA Lige Evrope FK Partizan – FK RFS igra se u četvrtak 27.08.2020. u 21 čas.

FOTO; Screesnhot/Youtube

0
0

2 Komentara

  1. Samo hrabro komsije i donesite bodove Srbiji i srpskom fudbalu, svaki normalan srbin navija da prodjete a u domacem prvenstvu cemo da se svadjamo. Pozdrav od Delije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter