1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LEVI BEK PARTIZANA OTKRIO U KAKVIM SITUACIJAMA NJEGOV TIM IMA PROBLEM: ‘Sada mislim da smo na pravom putu’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.20 u 13:44

Fudbaleri Partizana pokušaće sutra da se domognu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a na ‘prvom stepeniku’ im se nalazi letonski RFS.

Levi bek Partizana Slobodan Urošević rekao je da je potrebno da njegov tim bude maksimalno motivisan i koncentrisan.

– Na nama je da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo mane. Idemo korak po korak. Kada ne udjemo maksimalno koncentrisani i motivisani od prvog minuta, imamo problem. Dosta puta smo govorili da smo naučili na svojim greškama, ali nije bilo tako. Sada mislim da smo na pravom putu – rekao je Urošević.

PROČITAJTE JOŠ: POČINJE – TRENERSKA ‘ČISTKA’ NA SAMOM STARTU SUPERLIGE: Simo Krunić napustio Radnik – rastanak je bio vrlo emotivan!

Slobodan Urošević igra na poziciji levog beka, u januaru 2018. godine stigao je u Humsku iz Napretka iz Kruševca. U crno-belom dresu do sada je zabeležio 42 nastupa na kojima je postigao jedan pogodak. Sa reprezentacijom Srbije do 19 godina postao je prvak Evrope na Evropskom prvenstvu u tom uzrastu u Litvaniji.

Podsetimo, meč između Partizana i RFS igra se sutra od 21 sat u Humskoj, a šta je trener crno-belih imao da izjavi pred sutrašnji duel, pogledajte OVDE.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. POLA LIGE IMAJU BOLJU
    ODBRANU OD PARTIZANOVU. ISPOD
    PROSEK. OVOM PARTIZANU
    FALE 4 -5 IGRACA KOJI BI
    PRAVILi RAZLIKU. OVO NIJE
    DOBRO ! UPRAVA KUPUJE
    VREME,PUNI DZEPOVE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter