0
Evropske lige

FOTO: YouTube - screenshot

SALE STANOJEVIĆ U ENGLESKOJ: Bivši trener Partizana u Čempionšipu?!

Objavljeno: 25.08.20 u 14:15

Na jučerašnji dan pre deset godina, ekipa beogradskog Partizana se plasirala u grupnu fazu Lige šampiona, a trener crno – belih je tada upravo bio Aleksandar Stanojević.  

Od tada je prošlo ravno deset godina, a sada bi mogao da postane novi srpski trener koji će angažman dobiti na Ostrvu. Naime, on je jedan od kandidata da postane trener Redinga! 

Ovu informaciju je objavio Majk Mekgrat, novinar Dejli Telegrafa. 

Reding je prethodnu sezonu u Čempionšipu završio na 14. mestu, sa osam bodova više od zone ispadanja i 14. bodova manje od šestog mesta, koje vodi u plej-of za popunu Premijer lige. 

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK SLAVIO NA STARTU SINSINATIJA: Berankis namučio Đokovića

Stanojević je ranije imao posao u Pekingu od decembra 2018. do jula 2019. godine, a na 18 mečeva u ligi je zabeležio četiri pobede i čak 12 poraza.  Interesovanje Redinga i ne čudi, s obzirom da je Stanojević i želeo da napusti trenersku poziciju u Kini. 

Nakon funkcije u Partizanu, Stanojević je vodio Dalijan Aerbin, Peking Guoan, Makabi Haifu, Peking BG, PAOK, Al Kadsiju i na kraju Peking Renhe.  

Ukoliko do saradnje dođe, Čempionšip će dobiti srpski derbi dva trenera, jer je ranije Vladimir Ivić preuzeo Votford. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter