0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ITALIJANSKI GIGANT ŽELI JOVIĆA: Srbin se seli u ‘paketu’ sa saigračima iz Reala?!

Objavljeno: 25.08.20 u 18:45

Slavni klub zainteresovan je za Luku Jovića, prenosi ‘Mundo Deportivo’.

U pitanju je Milan, a ‘rosoneri’ žele još dvojicu njegovih saigrača iz Real Madrida – Braima Dijaza i Oskara Rodrigeza.

Prema pisanju španskog lista Milan je spreman da izdvoji do 70 miliona evra za svu trojicu, pa nije baš sigurno koliko će takav aranžman proći.

Jović se ceni najviše u Realovom triju i za njega Milan izdvaja 40 miliona evra. Srbin je za Real u prošloj sezoni dao samo dva gola, nije dobijao pravu šansu i minutažu i bio je neretko predmet kritika.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA SRAMNA PROVOKACIJA U TIRANI: Velikim transparentom prozvana srpska vojska (FOTO)

Olako je ocenjivan u španskoj javnosti kao promašaj, mada su iz tabora Zinedina Zidana i kluba uporno ponavljali da na njega računaju.

Ako to i jeste slučaj, onda verovatno neće dopustiti da olako izgube 20 miliona evra, budući da su samo Jovića platili Ajntrahtu 60 miliona evropskih novčanica.

‘Rosoneri’ u tom aranžmanu Oskara procenjuju na 20 miliona evra, a Dijaza na 10-15 miliona. Rodrigez je prošlu sezonu proveo kao pozajmljen igrač Leganesu, dok je Dijaz ovog leta želja još jednog kluba – Hetafea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😂😂 #Zlatan #Ibra #Ibrahimovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter