0
Evropske lige

FOTO: Google

BURNO U TIRANI: Navijači albanskog kluba usred noći provocirali igrače Zvezde!

Objavljeno: 25.08.20 u 12:00

    Fudbaleri Crvene zvezde imali su neprospavanu noć u Tirani.

Manje od 24 časa pred utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igrači Crvene zvezde imali su burno veče. Njihov pokušaj da odmorni dočekaju utakmicu pokušali su da osujete navijači Tirane. 

Naime, popularni -Fanatiksi- su kasno u noć ispred hotela u kome su bili smešteni fudbaleri Crvene zvezde palili vatromete kako bi poremetili bio ritam fudbalera Zvezde, ali im to nije pošlo za rukom. Iako su vatrometi trajali nekoliko minuta, fudbaleri šampiona Srbije brzo su utonuli u san, a navijači Zvezde nadaju se da će uzvratiti vatrometom na terenu.

 Pripadnici –Fanatiksa- su  postavili snimak ovog navijačkog čina na zvaničnoj Fejsbuk stranici uz ironičnu poruku:

– Vreme je za buđenje.  

PROČITAJTE JOŠ: SLUČAJNOST ILI PROVOKACIJA: Na profilu Tirane osvanuo grb KK Crvena zvezda (FOTO)

Podsetimo, meč se igra pred praznim tribinama zbog pandemije virusa korona, što bi mogla da bude olakšavajuća okolnost za crveno – bele, jer bi pred gostujućom publikom pritisak bio daleko veći.  

Utakmica u glavnom gradu Albanije igra se večeras u 20 časova, a prenos će biti realizovan na RTS-u i Arena sport kanalu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter