0
Evropske lige

FOTO: Google

TIJAGO SILVA ODLAZI IZ PSŽ-A: U pregovorima sa brojnim klubovima, Fiorentinom, Čelsijem…

Objavljeno: 24.08.20 u 16:56

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je da je u finalu Lige šampiona odigrao poslednju utakmicu za klub iz Pariza. 

Otkrio je da pregovara sa Fiorentinom i još nekim klubovima, ali ništa još nije potpisao. 

– To je bio moj poslednji meč sa Pari Sen Žermenom. Zadovoljan sam sa osam godina provedenih u Parizu, sanjao sam o ovoj Ligi šampiona. Dao sam sve, ali sada moram da potražim novi tim – rekao je Silva za “Skaj Italija”. 

Bivšem igraču Milana ponuđeno je da se vrati u Seriju A, jer je za njega zainteresovana Fiorentina, ali Brazilac je rekao da i dalje razmatra opcije.  

PROČITAJTE JOŠ:POGREŠIO JE SPORT: Pogibeljan start fudbalera Borca, u stilu pravog kik-boksera nokautirao protivnika (VIDEO)

– Fiorentina? Moj agent razgovara sa njima i sa ostalim ekipama, ali još ništa nije potpisano. Ovih dana moram da razmotrim ponude i da donesem najbolju odluku za mene i moju porodicu – naveo je on. 

“Skaj sport” prenosi da je Silva blizu potpisivanja ugovora sa Čelsijem.  

Ako se dogodi da Silva pređe u Čelsi, biće treće pojačanje londonskog kluba u letnjem prelaznom roku, posle Hakima Ziješa i Tima Vernera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter