0
Evropske lige

FOTO: Twitter/screenshot

POZNATA SUDBINA POLA POGBE: Povezivali su ga sa Juventusom i Realom, a evo gde će francuski as nastaviti karijeru!

Objavljeno: 24.08.20 u 18:17

Razne priče kruže oko nastavka karijere Pola Pogbe.

Prethodnu sezonu francuski reprezentativac želi što pre da zaboravi, zbog učestalih povreda vezista ‘crvenih đavola’ je odigrao samo šesnaest utakmica u Premijer ligi na kojima je postigao samo jedan pogodak.

Spominjala se mogućnost kako bi francuski as mogao da se vrati u redove italijanskog velikana, Juventusa, ili čak da se preseli u ‘kraljevski klub‘. Upravo tim povodom, oglasio se njegov menadžer Mino Rajola i poručio navijačima Mančestera da nemaju razloga za brigu.

PROČITAJTE JOŠ: BUDUĆNOST JE PRED NJIM: Nekoliko evropskih klubova se interesuje za Grujića!

Pol Pogba će ostati u Mančester junajtedu. On je ključan igrač za klub, imaju važan projekat i on je 100 odsto u njemu. Junajted neće prihvatiti nikakve ponude ovog leta. Pričaćemo oko novog ugovora uskoro, bez stresa – rekao je Rajola.

Velikan sa ‘Old Traforda’ će naredne sezone igrati u najelitnijem fudbalskom takmičenju, i upravo se od njega očekuje da zajedno sa saigračem Brunom Fernandešom predstavlja ubitačan tandem za protivnike.

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter