0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

POZNATO STANJE SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Nakon vesti da je Miha zaražen korona virusom, oglasila se njegova ćerka i otkrila kako se njen otac trenutno oseća!

Objavljeno: 23.08.20 u 17:57

Iz Bolonje su stigle užasne vesti, legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović pozitivan je na korona virus.

S obzirom da Mihajlović već duže vreme vodi borbu sa leukemijom, on se nalazi u rizičnoj grupi pacijenata. Njegova ćerka, Virdžinija, na svom Instagram profilu objavila je u kakvom se trenutnom stanju nalazi njen otac.

Virdžinija je poručila svojim pratiocima da strateg Bolonje nema simptome karakteristične za Covid-19.

– Hvala svima koji ste mi slali poruke, ali je tata sasvim dobro, nema nikakve simptome. I mi smo, pošto smo se vraćali iz Ardenje i Porto Červa, bili testirani – napisala je ona uz pozdrav ‘ljubim vas sve’.

FOTO: Screenshot/Instagram

Proslavljeni fudbalski as ima 51 godinu, prošle godine u julu sopštio je užasnu vest, da boluje od leukemije. Ipak, on je ostao na klupi Bolonje, koju je uspešno vodio u protekloj sezoni. Italijanski klub saopštio je da niko od ostatka ekipe nije bio pozitivan na testiranju na koronavirus, kao i da će svi biti ponovo testirani u ponedeljak.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U RIMU! Legendarni golman čuva mrežu Lacija od naredne sezone

Miha će naredne dve nedelje morati da provede u izolaciji, a onda se vraća na posao da sa Bolonjom nastavi da niže uspehe, kao i do sada.

FOTO: Screenshot/Instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter