0
Domaći fudbal

DEFANZIVAC ZVEZDE STAO NA ‘LUDI KAMEN’: Fudbaler crveno-belih oženio se pred sam put u Tiranu! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.20 u 22:14

Defanzivac crveno-belih Miloš Degenek oženio se danas sa njegovom izabranicom Aleksandrom Šijan.

Degenek je ispoštovao sve zdradstvene preporuke u vezi korona virusa, i u skladu sa tim upriličio slavlje sa svojim najbližima.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD MIROSAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Demanti sa Banovog brda – ‘To su potpune dezinformacije, uopšte ne razmišljamo o Ibanjezu’

Opštinsko venčanje je objavljeno na Novom Beogradu, a za ljubav između Miloša i Aleksandre saznalo se početkom ove godine.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO STANJE SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Nakon vesti da je Miha zaražen korona virusom, oglasila se njegova ćerka i otkrila kako se njen otac trenutno oseća!

– Na danasnji dan sam se rodio pre 26 godina. U selu Orlić (Knin). Od tog dana kada sam se rodio do sad sam uvek bio normalno dete zahvalno i vredno. Uvek sam maštao za bolje sutra i želeo lepše dane da vidim. Sada kad se probudim godinu stariji budim se srećniji pametniji i svesniji nekih stvari koje su zaista bitne u životu – napisao je tada Degenek, 26. aprila kada je i svoju lepšu polovinu verio.

FOTO: Screenshot/Instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter