0
Evropske lige

FOTO: Eintracht Frakfurt

SRBIN NAPUŠTA FRANKFURT: Joveljić ‘višak’ u Ajntrahtu

Objavljeno: 22.08.20 u 12:50

Mladi srpski fudbalski reprezentativac, Dejan Joveljić, najverovatnije će napustiti Ajntraht ovog leta.

Talentovani napadač trenutno nije u planovima trenera Adolfa Hitera, koji mu je poručio da bi za obe strane bilo najbolje ukoliko bi Joveljić prešao negde na pozajmicu.

PROČITAJTE JOŠ: TOP BET TIKET DANA: Raznovrsna ponuda za subotu, a ovo su naši predlozi!

On je došao u Ajntraht prošlog leta iz Crvene zvezde za 4.000.000 evra, ali nije uspeo da se izbori za minutažu. Zimus je otišao na pozajmicu u Anderleht, ali je sezona vrlo brzo prekinuta zbog pandemije koronavirusa, pa je ponovo ostao bez preko potrebnih utakmica.

– Pričao sam sa Dejanom i objasnio mu kakva je situacija. Nije se mnogo promenilo u odnosu na prošlu sezonu, tako da bi ponovo bilo dobro za njega, ali i klub, da ode negde na gde bi mogao da nastavi sa razvojom. U Frankfurtu bi bio tek peta opcija za napadača. Čak i ako on želi da ostane, bolje je za sve da ide – rekao je Hiter.

Podsetimo, ovog leta je jedan srpski fudbaler već otišao iz Frankfurta. Mijat Gaćinović je prešao u Hofenhajm. Na ‘Komercbank areni’ po svoj prilici ostaće samo Filip Kostić, mada i za njega postoji interesovanje drugih klubova.

 

FOTO: Eintracht Frakfurt

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter