0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

PREGLED ODIGRANIH UTAKMICA 5.KOLA SUPER LIGE SRBIJE: Na 6 utakmica viđeno 17 golova (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.20 u 23:44

U petak i subotu odigrano je 6 utakmica Super lige Srbije, dok su ostale 4 predviđene za nedelju.

Kolo je otvorio duel između Proletera i Crvene zvezde, u kome je aktuelni šampion bio uspešniji i sa minimalnim rezultatom ‘kući’ poneo 3 boda.

Pobedu aktuelnom šampionu doneo je El Fardu Ben koji je postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca u
77.minutu utakmice. Crvena zvezda je prvoplasirana ekipa na tabeli i jedina koja je ostvarila maksimalni učinak sa 5 pobeda na 5 odigranih mečeva.

Sat vremena kasnije, u Bačkoj Topoli se dogodilo prvo iznenađenje u ovom kolu. ‘Koplja su ukrstili’ TSC i Metalac.
Gosti su poveli već u 16.minutu a strleac je bio Katanić. Na poluvreme se otišlo sa istim rezultatom. U nastavku smo videli pravu goleadu, čak 4 puta se tresla mreža na Gradskom stadionu na severu naše države. Katanić je postigao još 2 gola i  upisao 1. het-trik ove godine. Za TSC pogađali Tomanović i Lukić. Konačan rezultat je bio 2-3 i ekipa Žarka Lazetića je  ostvarila veliku pobedu.

 Ekipa Javora iz Ivanjice nastavlja da beleži zapažene rezultate. Ostvarili su veliki trijumf nad ekipom Radnika iz Surdulice.
Sve golove smo videli u 1. poluvrmenu meče. Luković je sa bele tačke doneo prednost domaćinu u 7.minutu, a Maričić u 23. povećao  na 2-0. Miloš Spasić je bio precizan u 30.minutu, ali to nije bilo dovoljno čak ni za 1 bod.

 

U subotu je Čukarički kao domaćin opravdao ulogu favorita i minimalnim rezultatom pobedio Bačku na Banovom brdu. Jedini strelac  bio je Asmir Kajević u 76. minutu meča.

Derbi kola je bez dileme igran u Subotici. Spartak je dočekao ‘Meraklije‘ sa ‘Čaira‘ i odneo veliku pobedu. 2-0 je bilo za  domaćina. Bez obzira na odlične partije Radničkog od početka sezone i Spartak je nastavio u jakom ritmu i sebe postavio na 4. mesto sa istim brojem bodova kao Partizan. Strelci su bili Milan Marčić u 14.minutu i Mile Savković u samom finišu prvog  dela igre u 41.minutu.

Partizan je bio ubedljiv i siguran na domaćem terenu. Izabranici Sava Miloševića su postigli čak 5 golova. Takuma Asano je  blistao i u strelce se upisao 3 puta. Bio je efikasan u 48. 65. i 76. minutu. Natho je sa bele tačke pogodio jednom u 20.minutu, a u 60.minutu smo videli projektil koji je uputio Saša Zdjelar.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI UBEDLJIVI: Partizan deklasirao Inđiju (VIDEO)

Sutra naš očekuje još četiri duela.
Napredak – Vojvodina

FK Voždovac – Zlatibor Čajetina

Mačva – Novi Pazar

Mladost – Rad

FOTO: GOOGLE

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter