0
Evropske lige

VRAĆA NAM SE LIGA 1: Od danas ponovo startuje fudbalsko prvenstvo Francuske!

Objavljeno: 21.08.20 u 16:40

Kreće sezona 2020/2021. u elitnom rangu francuskog fudbala!

Pari Sen Žermenu je titula prethodne sezone dodeljena za zelenim stolom, pošto je do prekida imao 12 bodova više od Marselja. Ove sezone, ukoliko za to bude prilike, naravno, zaslužili bi je svakako na terenu jer Parižani imaju brutalno jak tim u odnosu na konkurente.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALJI SA MIKONOSA: Hari Megvajer napao i tukao policajce koji su morali da ga vežu! (VIDEO)

Eliminacija Juventusa, Mančester Sitija, a nakon toga, hrabra i ravnopravna igra sa Bajernom u većem delu meča daje pravo Lionu da se nada da ove sezone može da zapreti aktuelnom šampionu. Šansu za plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje tražiće i Olimpik Marselj za koji igra naš Nemanja Radonjić, Monako Strahinje Pavlovića, kao i Nica, Ren, Lil.

Prvenstvo danas otvara okršaj između Bordoa i Nanta (19.00), dok u subotu igraju Dižon – Anže (17.00) i Lil – Ren (21.00). U nedelju su na programu utakmice: Monako – Rems (13.00), Lorjen – Strazbur (15.00), Nim – Brest (15.00), Nica – Lans (17.00).

Odloženi mečevi su: Monpelje – Lion, PSŽ – Mec i Marselj – Sent Etjen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter