0
Domaći fudbal

TOP BET TIKET DANA: Večeras je na programu finalni meč Lige Evrope, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 21.08.20 u 14:17

Večeras se igra finale Lige Evrope, a uz taj meč spremili smo vam još tri kombinacije, sa našim partnerom Top Bet kladionicom donosimo vam tiket dana.

SEVILJA – INTER 2 (2.37)

Očekuje nas interesantna finalna utakmica u Ligi Evrope. Španci su u sjajnoj formi, u poslednjih 20 utakmica nemaju poraz. Međutim, večeras će ‘udariti’ na ekipu koja igra nikad bolji fudbal. Ekipa Intera izgleda kao kaznena ekpedicija, na čijoj klupi sedi velemajstor taktike Antonio Konte. Mi verujemo da će ovo finale pripasti italijanskom velikanu.

KAIRAT ALMATI – TOBOL 1 (1.55)

Kairat je u odličnoj formi, vezao je 8 pobeda kao domaćin, dok su gosti u nešto slabijoj formi. Smatramo da neće biti problema da Kairat i večeras stigne do nova tri boda.

PROLETER NS – CRVENA ZVEZDA 2&0-3 (2.05)

Nema sumnje da je srpski šampion izraziti favorit u ovom susretu. Međutim, tim Branka Žigića pokazao se kao vrlo tvrd protivnik, naročito za večite koje ovaj tim ume debelo da preznoji u Novom Sadu, ipak smatramo da će crveno-beli uspeti i danas da dođu do tri boda. Zvezdu posle ovog meča u utorak od 20h čeka gostovanje Tirani u okviru Kvalifikacija za LŠ.

PLZEN – OPAVA I1+&3+ (1.60)

Opava je jedan od najslabijih klubova lige i završili su na predzadnjem mestu i u 33 utakmice su uspijeli zabiti samo 17 golova, dok je Plzen vicešampion. Plzen danas ne bi trebao da ima problema s obzirom na sjajnu napadačku formu. Uz trijumf domaćina očekujemo i dosta pogodaka.

UKUPNA KVOTA 12.05 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOB BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter