0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Tviter

SKANDAL NA GRČKOM OSTRVU: Uhapšena zvezda Mančester junajteda – potukao se sa policijom!

Objavljeno: 21.08.20 u 13:14

Kapiten ‘crvenih đavola’ uhapšen na grčkom ostrvu Mikonos.

Nakon završene sezone, defanzivac Mančester junajteda Hari Megvajer odmor provodi na grčkom ostrvu, a lokalni mediji prenose da se engleski reprezentativac potukao u jednom baru sa grupicom britanskih državljana.

PROČITAJTE JOŠ: KOŠMAR NAVIJAČA BARSELONE NIKAKO DA STANE: Da li je sada stvarno kraj – Mesi saopštio Kumanu šokantne vesti!

Štoper je navodno uhapšen u jutarnjim časovima. Incident se dešavao ispred bara u Mikonosu kada su se navodno sukobile dve grupe engleskih turista. Kada je policija intervenisala, tri Engleza su ih napala fizički i verbalno.

Povodom ovog slučaja, oglasio se i klub sa ‘Old Traforda’.

– Klub je svestan incidenta u kojem je Megvajer učestvovao na Mikonosu. Uspostavljen je kontakt s njim i on u potpunosti sarađuje sa grčkim vlastima. Nećemo komentarisati više – navodi se u saopštenju kluba.

Megvajer je 2019. stigao u Junajted iz Lester sitija za 80 miliona funti, što je u tom trenutku, a i sada, najveći ikada isplaćeni novac za transfer jednog defanzivca. Prošle sezone je odigrao 55 utakmica i postigao tri pogotka.

FOTO: Screenshot/Tviter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter