0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

RADOVAN PANKOV: Dolazimo do svežine

Objavljeno: 21.08.20 u 21:10

Nerešiva enigma bio je Radovan Pankov za napadače Proletera.

Momak sa brojem ‘6’ na leđima ističe da je ovo važna pobeda za njegov tim, čestitao je Benu na još jednom pogotku, a izneo je očekivanja i pred duel u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Moglo je više i od bolje, ali smo zasluženo pobedili. Zaređali smo nekoliko utakmica u ritmu sreda-subota, a ovaj meč je došao pred duel u Evropi. Popravićemo neke stvari, jer nas u utorak očekuje teško gostovanje. Imao sam i par prilika, neće me gol, ali najvažnije da smo pobedili – istakao je Pankov.

Zvezdin defanzivac čestitao je Benu na još jednom pogotku, a ne krije da je u prvom delu timu Dejana Stankovića bilo teško da probiju blok Proletera, koji se danas opredelio na odbranu svog gola.

Ben je postigao evrogol, drago mi je da je ušao u seriju pogodaka. On je naš prvi napadač i mnogo je važno da postiže što više golova. Sigurno je da mu ovo mnogo znači, kao i nama. Ekipa Proletera je izabrala da brani svoj gol, što na kraju nisu uspeli. Bilo nam je teško u prvom delu da probijemo njihov blok, ali je to u drugom poluvremenu bilo mnogo bolje.

Već u utorak Crvena zvezda igra protiv Tirane u gostima, a štoper crveno-belih izneo je očekivanja.

– Polako dolazimo do preko potrebne svežine. Ekipa je odradila jake pripreme, prvenstvo je ubrzo počelo tako da nismo imali mnogo vremena za odmor. I pored gustog rasporeda, bar u mom slučaju, već se osećamo lakšim. U Tirani naravno idemo na pobedu, da ponovimo utakmicu iz prvog kola i da onda mirni čekamo žreb za treće kolo podvukao je Pankov.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter