4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

‘BURA’ NA TVITERU: Zvezdaši veoma nezadovoljni pred put u Tiranu, postavljaju se pitanja ko je gori! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.20 u 20:25

Crvena zvezda je odigrala slabu utakmicu u Novom Sadu, ali je slavila golom fenomenalnog El Fardu Bena koji je iz slobodnog udarca doneo tri boda svom timu.

Navijači šampiona Srbije nisu bili zadovoljni nakon izdanja svojih miljenika.

Nisu ih interesovale sporne situacije iako ih je bilo, više su bili zainteresovani za igru svog tima što je dobra stvar, ali nisu videli previše dobrih stvari.

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA SRBIJE: Nakon bledog izdanja Zvezde u prvom poluvremenu, šampioni Srbije nastavili trijumfalan niz! (VIDEO)

Zapravo, ima više kritika, najviše upućenih Tomaneu koji ponovo nije bio na najvišem nivou, iako je ‘saučesnik’ kog gola Bena pošto je upravo on izborio faul.

Podsetimo, Crvena zvezda u utorak od 20 sati gostuje ekipi Tirane u meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

4 Komentara

  1. Opet su prelazni rok radili cepaci karata i redari.taman kad smo pomislili da ne moze gore od miloja pojavi se pravo niotkud stankovic i pokaza nam koliko moze covek da se ne razume u fudbal.najstrasnije od svega je sto ce ovo izgleda dugo trajati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji navijači?Nezadovoljni pobjedom?To nisu navijači Zvezde.Pa ne može se stalno pobjeđivati sa 3 ili 5 razlike,i drugi igraju fudbal.Kad smo mi pobijedili Liverpul da nismo možda bolji tim od njih?Nismo,ali smo bili motivisani,disciplinovani,malo sportske sreće ,oni mislili pobjeda će doći sama od sebe.Ne ide to tako.I Proleter je bio motivisani,mi se malo čuvali za Tirani,ali opet pobijedili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter