0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE GAZI SVE PRED SOBOM: Srpski stručnjak je ‘srušio’ najjači klub iz Azije, i na korak je od Lige šampiona!

Objavljeno: 21.08.20 u 14:43

Al Ahli na čijoj klupi sedi bivši trener crveno-belih Vladan Milojević savladao je najbolju ekipu čitave Azije, Al Itihad rezulatom 2:1, i tako ostvario treću pobedu u poslednja četiri kola.

Ova pobeda je od velikog značaja za srpskog stručnjaka, velikan iz Džede ostao je u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Domaćini bolji početak nisu mogli da požele, nakon samo pet minuta igre Al Ahli je došao do vođstva, a strelac je bio jedan od najboljih napadača Azije Omar Al Soma. Koliki je posao uradio Milojević, govori podatak da je Al Hilal imao samo jedan šut u okvir gola, kada su i postigli pogodak. Igrao se 62. minut kada je Ali Al Boleahi izjednačio rezultat udarcem glavom.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK ZA SRPSKOG NAPADAČA: Užasne vesti za Joveljića, trener Ajntarhta mu priredio ‘neprijatno’ iznenađenje!

Pobedonosni gol postigao je Abulfatash Asiri u 74. minutu, posle odbitka glavom sproveo loptu u mrežu nemoćnog Abudalha Al Majufa.

Al Ahli je večerašnjim trijumfom stigao do treće pozicije. Ovo mesto je ujedno i poslednje koje vodi u Ligu Šampiona Azije. Do kraja prvenstva je ostalo još četiri kola, a ekipa srpskog stručnjaka ima tri boda više od četvrtoplasirane Al Vehde.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter