0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Ekipi Fabija Kanavara pripao derbi šestog kola!

Objavljeno: 20.08.20 u 20:19

Aktuelni prvak Gvandžou Evergrande savladao je ekipu Đangsu Suning u derbiju šestog kola kineske Superlige rezulatom 2:1.

U Dalijenu viđen je izuzetno napet meč, sa ne toliko kvalitetnih poteza., već mnogo uzbuđenja. Domaćin je poveo već u 24. minutu iz jedanaesterca, prethodno je prekršajem zaustavljen Jang Liju, a Elkeson je sa bele tačke bio siguran.

Pred kraj prvog poluvremena reprezentativac Kine Linpeng dobio je drugi žuti karton i od tog trenutka inicijativu su preuzeli gosti. Već na startu drugog poluvremena plavi su počeli sa žestokim napadima. Izjednačenje je stiglo u 54. minutu nakon sjajne akcije Aleksa i Edera, ali i uz mnogo sreće. Nakon nekoliko odbitaka, italijanski fudbaler je zatresao mrežu, to je inače njegov treći gol u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL U VRNJAČKOJ BANJI: Grobari priredili veliko iznenađenje za svoje košarkaše – uz bakljadu se orile reči legendarne pesme! (FOTO)

Kardinalna greška golmana Gu Čaa donela je pobedu ekipi Fabija Kanavara, trijumf je obezbedio sjajni Paulinjo.

U drugom meču šestog kola grupe A Šenžen pobedio je ekipu Dalijana rezultatom 3:2.

Domaćini su ozbiljnije ušli u meč i do prednosti stigli već u 12. minutu kada je gol postigao Gao Lin. Samo devet minuta kasnije Presijado je povećao prednost na 2:0.

PROČITAJTE JOŠ: STRAŠNE VESTI – LEGENDARNI FUDBALER OBOLEO OD RAKA: Nekadašnji kapiten Nemačke reprezentacije hitno operisan!

Na početku drugog poluvremena gostujuća ekipa je bila bolja, pa je Rondon u 50. minutu smanjio prednost, da bi samo pet minuta kasnije Hamšik izjednačio rezultat. Igrao se 74. minut kada je Meri iz penala postigao pobedonosni gol.

Na tabeli grupe A prvi je Evergrande sa 15 bodova, Šandonf Luneng je drugi sa 13, Đangsu Suning je treći sa 10.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter