0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

IDE U DOBROM SMERU: Nikola Lakčević se oporavlja nakon operacije

Objavljeno: 20.08.20 u 15:45

Fudbaler Partizana Nikola Lakčević, uspešno se oporavlja od operacije prednjih ukrštenih ligamenata koja je obavljena 30. jula 2020.godine u Beogradu.

Momak koji je 1999.godište, svakog dana obavlja terapije u medicinskom bloku SC Partizan – Teleoptik pod nadzorom fizioterapeuta Igora Krtinića.

Nikola se nalazi u trećoj nedelji rehabilitacije i za sada sve ide po planu. Mogli bismo reći da čak ima sreće u odnosu na druge igrače sa sličnim povredama, jer nema otok. Radimo na povećanju obima pokreta u zglobu kolena, kao i na mišićima koji su atrofirali. Polako, ali sigurno, sve ide svojim tokom – zaključuje Krtinić.

PROČITAJTE JOŠ: STRAŠAN SKANDAL: Čelnik Partizana želi smrt fudbalerima Zvezde u Tirani! (FOTO)

Povredu je zadobio u duelu sa subotičkim Spartakom kada je ušao u igru u 60.minutu, a potom zbog povrede morao da napusti igru gotovo 15. minuta pre kraja.

– Osećam se odlično, iako su terapije naporne, jer traju tri, četiri sata. Nije lako, posebno što savijanje zna da bude bolno – izjavio je Nikola za klupski sajt.

 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter