0
Evropske lige

TOP BET TIKET DANA: Večeras je na repertoaru i drugi polufinalni meč LŠ, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 19.08.20 u 12:54

Danas se igra drugi polufinalni meč Lige šampiona, a sa našim partnerom Top Bet kladionicom donosimo vam dobitnu kombinaciju.

ZENIT – CSKA MOSKVA I1+&II2+ (1.90)

Svakako nas očekuje zanimljiv susret, u zadnjih 5 utakmica Zenit je ostvario maksimalan učinak, dok je CSKA jednom izgubio i jednom remizirao. Na zadnja dva međusobna susreta, rezulati su bili 4:0 i 3:2 u korist Zenita. Očekujemo da će tako raspucani biti i večeras.

LION – BAJERN MINHEN 2&2-4 (2.25)

Lion je već mnogo uradio, izbacio je Juventus a zatim i Mančester Siti. Sada je pred njima ‘nemoguća misija’, iz prostog razloga, Bajern ove sezone ‘melje’ sve pred sobom. Bavarci su svakako favoriti pred ovaj meč, do sada ni u jednom meču nisu podbacili, a mi se nadamo da neće ni večeras.

BUDUĆNOST – LUDOGOREC 2 (1.40)

Budućnost je prošle sezone osvojio tutulu prvaka u Crnoj Gori, a Ludogorec je ekipa koja ulaže mnogo sredstva u povećanje kvaliteta tima. Ima mnogo Brazilaca i stranaca, i nema sumnje da su kvalitetniji tim od Podgoričana. S obzirom da se igra samo jedan meč, popravnog nema, mi ovde vidimo isključivo sigurnu pobedu gostiju.

KONAHS – SARAJEVO 2 (1.65)

Sarajevo je šampion BiH, i ovo je šansa da neka ekipa iz Bosne i Hercegovine prođe prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Što se tiče Konahsa, radi se o jenoj tvrdoj i agresivnoj ekipi. Sarajevo odmorno putuje u Vels, prošlog vikenda nije igrao prvenstveni meč protiv Olimpika. Mi verujemo u pobedu gostiju, i nadamo se da će se proći u drugi krug kvalifikacija za LŠ.

UKUPNA KVOTA 9.88 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter