3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SAMO JE PITANJE VREMENA: Egipćanin stiže na ‘Marakanu’ – čeka se potpis!

Objavljeno: 18.08.20 u 09:45

Po njegovim rečima samo je pitanje vremena kada će transfer biti realizovan.

Proteklih dana pojavila se informacija da je Crvena zvezda zainteresovana da angažuje mladog defanzivca Mahmuda Al Gazara, njegov menadžer je istakao da je Al Ahli već pristao da ga proda srpskom šampionu.

Štoper iz egipta je u opticaju crveno-belih, a prema rečima njegov menadžera on bi na ‘Marakanu’ mogao da stigne u oktobru.

– Srpski klub želi da završi ugovor što je pre moguće, dok Al Ahli želi da kompletira transfer u oktobru, krajem sezone u Egiput. Kontaktirao sam srpski klub i informisao ga o svemu, sada čekamo odgovor – rekao je Mohamed Abdelgaber.

Bez obzira što njegov menadžer tvrdi da je posao skoro završen, crveno-beli ne daju nikakvu povratnu informaciju. Možda glavni problem predstavlja ograničen broj stranaca, tako da bi mladi defanzivac mogao biti poslat na pozajmicu u Grafičar, jer trenutno, u ekipi Crvene zvezde na njega nema mesta.

PROČITAJTE JOŠ: DAVID SILVA IMA NOVI KLUB: Odbio je Lacio i vratio se u Španiju! (VIDEO)

El Gazar je na pozajmici u El Gounu, a u proteklih godinu i po dana pokazao je dosta toga i zavredeo je pažnju nekih klubova, očigledno i Zvezde. Ovaj 22-godišnji igrač je bio uključen i u reprezentaciju Egipta do 23 godine. Prema dostupnim informacijama, El Gazar ima 22 godine, igra na pozicijama štopera, a može da nastupa i na desnom beku. Ima ugovor sa Al Ahlijem do 30. juna 2022. godine.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je atomska glupost veka! Dovesti igrača iz leve egipatske lige za kojeg niko živi u Evropi nije čuo, a ne pružiti šansu Erakoviću, mladom reprezentativcu Srbije?! Ovako nešto mogu uraditi samo kreteni koji rade protiv srpskog fudbala i naravno samo za svoje džepove!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je atomska glupost veka! Dovesti igrača iz leve egipatske lige za kojeg niko živi u Evropi nije čuo, a ne pružiti šansu Erakoviću, mladom reprezentativcu Srbije?! Ovako nešto mogu uraditi samo kreteni koji rade protiv srpskog fudbala i naravno samo za svoje džepove!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter