1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NAPADAČ ‘ODJAVIO’ ZVEZDU: Nada se ponudi iz Holandije ili Francuske

Objavljeno: 18.08.20 u 18:02

Priželjkivali su u Ljutice Bogdana mladog napadača, ali on ipak priželjkuje inostrane ponude.

Zvanično je na dolazak mladog Slobodana Tedića u Crvenu zvezdu stavljena tačka, a talentovani ofanzivac i Mančester Siti imaju drugačije planove za narednu sezonu.

Zvao me je veliki klub, ponosan sam zbog toga, interesovao se bivši prvak Evrope i sveta, gde ćete većeg priznanja… No, od samog početka ideja uspostavljanja moje saradnje sa Mančester Sitijem podrazumevala je najpre pozajmicu Čukaričkom, u čijim redovima sam se afirmisao, zbog čega sam zahvalan ljudima sa Banovog brda, potom i rastanak sa srpskim klupskim fudbalom – rekao je Tedić za ‘Sport klub’.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA NAJAVLJUJE TUŽBE: Pojedince boli činjenica što Zvezda nikome nije dužna!

Njega u narednim danima očekuje put u Mančester gde će sa klubom odlučiti o daljim koracima. U ovom trenutku realna je pozajmica u Holandiji ili Francuskoj.

– U Srbiji dakako nisam gubio, niti gubim vreme, u Kamenici svakodnevno radim pod nadzorom profesora Marka Stojanovića. Prijaju mi vežbe, dostigao sam zavidan nivo pripremljenosti, tako da, što se mene tiče, mogu da se upustim u konkurenciju u svakom klubu. I dalje, rekoh malopre, ne znam gde će to da bude, ali, pretpostavljam da ću do juna 2021. godine da igram u Holandiji ili Francuskoj – dodao je Slobodan Tedić

FOTO: FK Čukarički

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter