2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KREĆE ZVEZDINA EVROPSKA ODISEJA: Stanković proverenim snagama napada Europu, startuje Kanga

Objavljeno: 18.08.20 u 20:49

Po prvi put u istoriji preklapaju se dve sezone Lige šampiona, tako će večeras biti odigran meč polufinala i prvo kolo kvalifikacija.

U polufinalu Lige šampiona za sezonu 2019/20 sastaće se Lajpcig i PSŽ, dok će se u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u sezoni 2020/21 sastati Crvena zvezda i Europa.

PROČITAJTE JOŠ: NAPADAČ ‘ODJAVIO’ ZVEZDU: Nada se ponudi iz Holandije ili Francuske

Dejan Stanković će ekipu sa Gibraltara napsti najjačim sastavom, a ne treba isticati da je šampion Srbije apsolutni favorit u ovom meču.

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Sanogo – Spiridonović, Kanga, Ivanić, Katai – Ben.

Evropa: Munjoz – Badr, Kasado, Aviles, Olivero – Voker, Marko Rosa, Alvarez Kortes, Galjego – Galjardo Valdez, Riko Domingez.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Ne manitaj ,,ne u nato“ !! Kanga, Katai i Ben su najbolji igrači Zvezde. Videlo se protiv Spartaka koliko mogu Gavrić,Spiridonović i Veljko Nikolić. Nisu ni jednu loptu ni primili a ni poslali kako treba. Gavrić je prespavao poluvreme protiv Spartaka. Totalna odsutnost i nezainteresovanost.

    0
    0
    Odgovori
  2. KREĆE ZVEZDINA EVROPSKA ODISEJA: “Stanković proverenim snagama napada Europu, startuje Kanga”! Stanković se istakao novom minijaturom. Sonogo, Ben i Kanga u timu! To je dobitna kombinacija, ali za badminton! Sa ovim smešnim “kapitalcima”, Zvezda bi u Evropi bila običan ofucani bokserski džak, jer bi smo imali čak tri igrača manje na terenu! Mislim da će već drugo kolo kvalifikacija pokazati zašto niko u Evropi ne traži Zvezdine “kapitalce”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter