0
Domaći fudbal

KON UVERAVA: Utakmice sa publikom, može, ali pod ovim uslovima!

Objavljeno: 18.08.20 u 19:25

Ponovo je epidemilog Predrag Kon govorio o povratku publike na stadione.

On je rekao da utakmice mogu da se organizuju sa publikom uz poštovanje svih pravila. Ipak, na konstataciju novinara da je on apelovao da se igraju mečevi bez publike, imao je spreman odgovor…

Nikad javno nisam rekao da sporstki događaji treba da se igraju bez publike, ali jesam izjavio. Rekao sam to na određenom mestu, ali ne javno. Neko je to preneo i postalo je javno. Stvarno je činjenica i mene ne može da ubedi niko da fudbalski događaji ne mogu da se organizuju sa publikom i da budu bezbedni – izjavio je Kon.

Poznati srpski epidemilog je potom objasnio kako će to izgledati u doba korone…

Znači, mora da se ispoštuje distanca, zatim organizovan ulazak i izlazak sa stadiona, to nije nemoguće.

On je govorio i o spornom derbiju između Crvene zvezde i Partizana krajem prošle sezone za koji mnogi govore da je bio glavni razlog za širenje koronavirusa…

Mi smo u svojim glavama napravili da to nije moguće. Desila se ta jedna utakmica koja je pokazala da mentalno nismo shvatili u kakvoj smo situaciji. Treba da je zaboravimo što pre, ako je to moguće, mada je teško – rekao je Kon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter