4
Domaći fudbal

BIZARNO I NEODGOVORNO PONAŠANJE: Srpskoligaš iz Užica poziva navijače da sa zgrada prate meč usred pandemije! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.20 u 20:11

Vremena su se u svakom aspektu promenila. Životi nam već nekoliko meseci nisu onakvi kakvi smo navikli da budu, ali još uvek postoje stvari koje nas iznenade.

Svima je već dosadilo da govorimo kako živimo u doba pandemije. Mnoge stvari nam nedostaju, želimo da se vrati ono vreme kada smo bez maske mogli da izađemo na ulicu. A ukoliko poslušate administratore zvanične stranice GFK iz Užica pandemije se nećemo skoro rešiti.

Tribine u celom svetu zaključane su za gledaoce, mi u Srbiji već smo imali loša iskustva sa publikom na stadionima koja nam se obila o glavu i pokazala da još nismo spremni da se život vrati u normalu. U Nemačkoj su nakon povratka fudbala pozivali navijače da se nikako ne pojavljuju u okolini stadiona.

Sećamo se da su nakon restarta Bundeslige navijači Union Berlina uhapšeni jer su pokušali sa drveta da prate meč svog tima protiv Bajerna iz Minhena. Oni su se popeli na krošnje visoke čak 12 metara kako bi mogli da gledaju meč. Policija je ‘češljala’ područje oko stadiona te su uhapšeni.

Odavno je poznato da su srbi nebeski narod, te klubovi sami pozivaju navijače da se neodgovorno ponašaju. Kao primer možemo uzeti zvanični profil Slobode iz Užica.

Meč protiv Loznice igra se u sredu, a klub grafikonom u kome su uključeni mapa i adrese zgrada, poziva navijače da sa određenih lokacija uživo prate meč. Mi ovom prilikom apelujemo na vas da meč pratite putem televizije 5 iz užica i sačuvate svoje zdravlje, biće vremena za fudbal.

0
0

4 Komentara

  1. Autor teksta je teska budala…
    Opusteno znam da necete objaviti a i da objavite svakako je cenzura u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Možete li da objasnite, šta je ovde neodgovorno ponasanje? Ako pročitate pažljivije, nigde se ne pozivaju navijači da dođu i gledaju, već su napisali da ljudi koji žive u zgradama oko stadiona, mogu izaći na svoje terase i uživo posmatrati utakmicu. Isto tako stoji i da se utakmica može pratiti i na televizoru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter