0
Evropske lige

FOTO: Watford FC

OPREČNE REAKCIJE NAKON DOLASKA IVIĆA: ‘Votford je dobio generala’ – ‘Sat vremena na poslu i još nije dobio otkaz’

Objavljeno: 17.08.20 u 20:47

Vladimir Ivić zvanično je na klupi Votforda, te ne iznenađuje velika pažnja koju dobija u tamošnjoj javnosti.

Nekadašnji osvajač nagrade ‘zlatni dečko’ Alon Hazan rekao je da su ‘stršljenovi’ dobili trenera koji izvlači maksimum iz resorsa koje ima na raspolaganju, a da je njegov stil fudbala odgovarajući Čempionšipu.

Nekadašnji reprezentativac Izraela dobro poznaje Vladimira Ivića koji je osvojio duplu krunu sa Makabijem iz Tel Aviva, te nije krio oduševljenje što je njegov nekadašnji tim doveo Srbina na klupu.

PROČITAJTE JOŠ: DOBRE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Moći će da biraju, prenos na dve televizije!

– Jedan je od najboljih trenera koji su radili u Izraelu, privlačio je pažnju mnogih klubova u Evropi. Prednost njegovog dovođenja je što će doprineti napretku igrača koje ima na raspolaganju. Dolaskom u Makabi sačekali su ga igrači koje bivši trener nije želeo u sastavu, Ivić je od njih napravio bolje igrače. Radi se o odličnom i organizovanom treneru koji će uvesti red. Vodiće klub čvrstom rukom, kao komandir. Očekujem da igrači vredno rade. Jedini put kada sam ga video nasmejanog Makabi je osvojio titulu – rekao je Alon Hazan.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI PLEJ PARTIZANA PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Eksplozivni Amerikanac potpisao ugovor sa izraelskim timom!

Sa druge strane, nekadašnji reprezentativac Engleske Gari Lineker, koji je za selekciju ‘gordog albiona’ odigrao 80 utakmica, a u karijeri je nosio dres Lestera, Evertona, Barselone, Totenhema i Nagoje, ne deluje previše oduševljeno Srbinom.

Na svom Tviter profilu citirao je Votford uz poruku:

– Već sat vremena na poslu i još uvek nije dobio otkaz, zaista impresivno napisao je Lineker.

FOTO: Watford FC 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter